Etiquetas

domingo, 2 de diciembre de 2012

Verín 4-3 Pabellón Promesas Jor.11 (24/11/12)

Partido no que os Cadetes gañaron con dificultade e que no que firmaron o pase á segunda fase.
      Na primeira parte, o balón estivo na posesión dos dous equipos por igual, aínda que o Verín chegaba máis veces a porta. No minutos finais, a defensa deixaba un rexeite no borde da área e o Pabellón puña o 0-1 cun tiro por todo a escuadra. O Verín sacou de campo e en menos dun minuto quitáballe a alegría ós vistantes, xa que Enrique marcaba o 1-1 despois de facer unha xogada individual pola banda.
      Na segunda os locais tiñan o balón, e José Moro adiatánbaos cun remate dentro da área. Pero en dúas xogadas aisladas o Pabellón  se puña por diante no marcador. O Verín tiña que gañar para meterse na segunda fase, e no minuto 70, outra vez Moro empataba o partido nun remate de cabeza. Cando xa se daba o partido por empatado,  Añel dáballe ó partido ó Verín pondo no marcador o 4-3.
      O Verín metíase na segunda fase xunto con Ourense, Antela, Barbadás B e Celanova.

11 titular: Eddy, Dani, Luismi, Álvaro, Brian, Íñigo (C), Ívori, Rubén, Cristian, José Moro, Enrique

Suplentes: David (P), Teixeira, Luis, Añel, Alfredo